Storkontroll i Rauma:

– Forferdelig at noen skal utsette andre for den frykten

UP har gått bredt ut med at de har økte kontroller. Det ser ikke ut til å hjelpe så langt. Bare på en drøy time torsdag var det fire førerkortbeslag i 60-sona på Verma.

på verma: Det var lasermålere både nedover og oppover. I midten lå stopp-plassen ved Brødrene Brøste. Alle foto: Ragnhild Bakke 

Nyheter

Denne uka er én av UP sine såkalte «grønne uker», der det kjøres massivt med kontroller på Europaveger og riksveger, altså veger med grønne skilt, over hele landet. Torsdag formiddag var det fire patruljer i sving på Verma. Politibetjentene hadde tidvis kø med biler som var vinket inn etter hovedsakelig fartsovertredelser. 1330, tre timer etter at kontrollen var i gang, var det allerede nærmere 40 biler som var vinket inn. Fire av disse fikk beslaglagt førerkortet sitt.