Dødssjuke Isabella (2) ble tilbudt sjukeheimsplass som avlastning i sommer: – Ikke aktuelt, sier foreldrene

I over ett år har foreldrene Lars Kyllo og Ragnhild Halsten kjempet mot Hustadvika kommune for få et fullverdig tilbud til datteren. I sommer er hun tilbud avlastningsplass på sjukeheimen i Elnesvågen.

FORTVILER: Lars Kyllo og Ragnhild Halsten fortviler over at Hustadvika kommune ikke får på plass et fullverdig tilbud for dattera deres, Isabella (2). Hun har den sjeldne sjukdommen «Tay Sachs», og blir trolig ikke eldre enn fire år.   Foto: Pernille Huseby

Nyheter

På stellebordet ligger Jannicke på tre uker. Mamma Ragnhild Halsten tar på ny bleie, og trekker en rosa kjole med hvite prikker over den lille kroppen. Babyen strekker armene i været og kikker med store øyne rundt i rommet. På stua ligger storesøster Isabella på to år i sofaen og sover, i samme kjole som lillesøster.