Kviltorpvegen har blitt forkjørsveg:

Beboere reagerer: – Ser ingen fordeler

Tirsdag ble det satt opp forkjørsskilt langs hele Kviltorpvegen. Beboerne i området reagerer på at fylkeskommunen gjør veien til en forkjørsvei, uten å forhøre seg med de som bor der.

SKUFFET OVER FYLKESKOMMUNEN: Styret i Kviltorp Vel ser ingen fordeler ved at Kviltorpvegen nå har blitt forkjørsvei. Nå forventer de begrunnelse fra fylkeskommunen. Fra venstre: styremedlem Anette Brune, styrelder Charlotte Langset, nestleder Tore Hagseth og styremedlem Svein Eidhammer.  Foto: Iris Katrine Hamre

Nyheter

– Dette kom veldig brått på. Det minste fylkeskommunen kunne gjort er å gitt beskjed på forhånd, sier Charlotte Langset, styreleder i Kviltorp vel. Langset er selv mor til tre, hvor to av barna går på Kviltorp skole. Hun er fortvilet over at fylkeskommunen ikke har kommet med informasjon på forhånd. Hele styret i Kviltorp vel er enige i at veien har blitt forkjørsvei, og at det ikke er kommet informasjon om endringen kan føre til ulykker.