Stor tro på grønnere reiseliv

– Det har aldri vært tema hos oss at vi ikke skal satse på batteridrevet fjordcruise på Romsdalsfjorden. I løpet av de nærmeste dagene tas den endelige beslutningen å bestille ny båt, sier Terje Hatlen-Stokke i Norway Travel Company.

Fjordnytelse: Elin og Terje Hatlen-Stokke kunne nyte fjordturen med den nye båten «Bram» tirsdag. 360 graders utsikt, reker og drikke i glasset er slik gjestene ønsker å ha det.  Foto: Richard Negaard

Nyheter

ÅNDALSNES: – Vi har Flåm som mal for å satse på unike reiselivsopplevelser. Åndalsnes har etter vårt syn enda større potensial enn Flåm til å bli et genuint reiselivsmål. Fjordcruise med spesialdesignet, miljøvennlig skip vil gi reiselivet en ny dimensjon, sier direktør Terje Hatlen-Stokke i selskapet Norway Travel Company.