Snart i mål med kunstgressbane

Batnfjord IL styrte unna «miljøverstingen» gummigranulat når de skulle anlegge ny kunstgressbane. Nå kan det snart spilles fotball på matta året rundt.

Røsker opp gamlebanen: Grunnarbeidet startet mandag denne uka, målet er å innvie banen seinest 10. juli. Prosjektleder Erik Hals (f.v.) i Batnfjord IL, betongarbeider Jan Ståle Astad, Ole Jonny Grønset i Grønseth maskin, prosjektgruppemedlem Karl Thomas Hals og anleggsingsingeniør Marius Ulseth i Unisport.  Foto: Rigmor Sjaastad Hagen

Nyheter

– Å bytte ut naturgress med kunstgress gjør at vi kan øke kapasiteten på fotballbanen fra 250 til 1.700 spilletimer i året. Det er fantastisk, og kommer til å bety mye for spillerne og for rekrutteringa, sier Erik Hals, prosjektleder i Batnfjord IL-gruppa som har jobbet med å få på plass ny kunstgressbane i Batnfjord.