Forbereder seg på smittetopp med "ekstrem situasjon"

Vil fly pasienter fra Nordvestlandet med militært redningshelikopter

Sjukehusa jobber fortsatt hardt for å forberede verste-fall-scenariet fra Folkehelseinstituttet. - Vi vil kunne stå i toppunktet i maks noen uker. Sjøl med alt utstyret, vil ikke personalet klare det mer enn noen få uker.

PÅ GRENSA AV DET MULIGE: - Et smittetall på 1,3 vil strekke Helse Midt-Norge til grensa av det man tenker er mulig å gjennomføre, sa adm. dir. Stig A. Slørdahl i Helse Midt-Norge på styremøte onsdag. Her med styreleder Tine Steinsvik Sund. Bildet er tatt tidligere.   Foto: MaritHeiene

Dette er å ta høyde for en ekstrem situasjon vi aldri har opplevd før.

Fagdirektør Henrik A. Sandbu, Helse Midt-Norge
Nyheter

Det sa Henrik A. Sandbu, fagdirektør for helsefag i Helse Midt-Norge, da styret i Helse Midt-Norge møttes på skype onsdag.