Ny episode av RB-podkasten "innsikt": Streaming og fotball

Hvordan sikrer Romsdals Budstikke seg rettighetene til å vise MFKs vei ut i Europa? Og hvor patriotisk skal lokalavisa være?

I fjerde episode av RB-podkasten "innsikt" får du høre om hvorfor og hvordan Romsdals Budstikke prioriterer streaming av MFKs Europa-kamper og hvorfor levende bilder er så viktige.
Nyheter

Levende bilder har vært en viktig satsing for Romsdals Budstikke i 2019. Gjennom sesongen sendte mediehuset direkte fra fire kamper i Europaligaen. Nesten alle kampene til Molde i Rema 1000-ligaen i håndball og en rekke kamper med MFK 2 og Træff i PostNord-ligaen. I tillegg sendte RB 70 kamper fra Norway Cup.

I fjerde episode av RB-podkasten "innsikt" snakker ansvarlig redaktør, Ole Bjørner Loe Welde, med RBs faste kommentator Carl Henrik Indbjør og sportsjournalist Martin Brøste om hvordan og hvorfor RB satser på streaming og levende bilder.

Du får et innblikk i hvordan Romsdals Budstikke sikret seg rettighetene til å vise MFKs kamper i Europaligaen, og panelet mimrer tilbake til flere av fjorårets kamper og til den storslåtte sendinga fra MFKs bortekamp mot Zenit i 2018.

Panelet diskuterer også hvor patriotisk man kan være som fotballkommentator.

Du kan lytte til podkasten i vinduet over, og ellers hvor du hører podkast.

NB: Innspillingen fant sted før det nasjonale koronautbruddet.