– Redd for hva vi våkner opp til

– Vi må i fellesskap ta vare på det vi har. Det har aldri vært viktigere å handle lokalt.

FRYKTER KONSEKVENSENE: Hustadvika-ordfører Tove Henøen frykter butikkdød etter koronakrisen. – Aldri har det vært viktigere å handle lokalt, sier ordføreren. Tirsdag var hun med Romsdals Budstikke på et nesten folketomt Bølgen kjøpesenter i Elnesvågen.  Foto: Vidar Myklebust

Nyheter

Hustadvika-ordfører Tove Henøen besøker et folketomt Bølgen kjøpesenter i Elnesvågen. Senteret, som er en helt avgjørende del av kommunens planer for å videreutvikle Elnesvågen til å bli et sentrum og drivende kraft i den nye kommunen, sliter tungt i koronakrisen. Butikker er stengt og det er langt, langt mellom kundene i de butikkene som fortsatt er åpne. Henøen frykter hva som venter når smittefaren er over og samfunnet skal tilbake til det normale.