Torgeir Dahl vil ha svar på hvor mange fylkeskommunale arbeidsplasser Molde mister

– Hvor mange hundre arbeidsplasser skal man ta fra Molde for å «please» alle?

Fylkespolitikerne vil flytte 40 arbeidsplasser fra Molde til Kristiansund. Det skal skje allerede i høst. – Også vi i Molde har et behov for å vite: Hvor ender vi? Hvor mange hundre arbeidsplasser skal man ta fra Molde? sier Torgeir Dahl (H).

Molde-ordfører og fylkespolitiker Torgeir Dahl vil vite hvor mange fylkeskommunale arbeidsplasser man skal ta fra Molde.  Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

MOLDE: Fylkesdirektør Ottar Brage Guttelvik ba om å få starte forhandlinger om leiekontrakter for kontorlokaler i Kristiansund. Det sa flertallet i fylkesutvalget ja til i telefonmøtet tirsdag. Planen er å flytte 40 fylkeskommunale arbeidsplasser fra Molde til Kristiansund. Flyttingen skal etter det fylkeskommunedirektør Guttelvik opplyste til politikerne skje allerede i høst.