Ute etter følelsen av betong? Prøv mikrosement

– I Oslo tok det av for fire-fem år siden, nå vil stadig flere romsdalinger også ha mikrosement når de pusser opp eller bygger nytt, sier Vidar Moen, daglig leder i Superbgulv i Malmefjorden.

Nytt bord: – Med to tynne lag mikrosement vil dette eikebordet bli helt forandret, sier Vidar Moen.   Foto: Kirsti Edøy

Nyheter

Mikrosement er ett murprodukt blandet av ulike mineraler, pigmenter og vann som bindemiddel. Nanoteknologi og mikropartikler har gjort det mulig å lage et produkt som har samme hardhet som betong og sement men samtidig er lett og kan legges i tynne lag på 1–3 mm. Mikrosement hefter godt og kan legges på de fleste underlag og gir en vanntett og slitesterk overflate. Bruksområdene er nesten uendelig. Det er også fargeutvalget og mulighetene for ulike strukturer og uttrykk.