Trondheimsbedrift kjøper seg inn i Sylteosen Betongvarer:

– Vår posisjon blir styrket med en stor bedrift i ryggen

Loe Rørprodukter AS kjøper 55 prosent av aksjene i Sylteosen Betongvarer AS. Avtalen trer i kraft 1. mars 2020.

Loe Rørprodukter Nord AS med hovedsete i Trondheim overtar hovedansvaret for driften til Sylteosen Betongvarer AS i Elnesvågen.  Foto: Frank May / NTB scanpix

Nyheter

Inger Marie Dahle, daglig leder i Sylteosen Holding AS, og Olav Erik Witzøe, daglig leder Sylteosen Betongvarer AS, har arbeidet med denne løsningen over tid. Avtalen innebærer at Loe Rørprodukter Nord AS med hovedsete i Trondheim overtar hovedansvaret for driften til Sylteosen Betongvarer AS i Elnesvågen.

– Vi kommer til å fortsette som vi gjør. Dette er en god og fremtidsrettet avtale, som vil sikre bedriften og ikke minst arbeiderne en trygg og god fremtid. Vi er sikre på at driften vil fortsette i god Sylteosen-ånd, sier Olav Erik Witzøe.

Ole Henrik Svenning er daglig leder i Loe Rørprodukter Nord. Han blir nå også daglig leder i Sylteosen Betongvarer AS.

– Vi er glade for å ha kommet til en avtale som vil forsterke vår satsning i markedet rundt Molde og Kristiansund, sier Svenning i en pressemelding.

Administrende direktør i Loe Holding AS, Lars Kristoffer Loe, er også godt fornøyd med avtalen.

– Dette er en avtale som passet begge parter. Sylteosen Betongvarer AS vil gjennom avtalen få tilgang på Loe Rørprodukters kompetanse og systemer, samtidig som vi beholder den lokale tilhørigheten, sier Loe i pressemeldingen.