Hustadvika-politiker Malin Kleppen fra Bud ble håndplukket til å delta i Kvinne på topp-skolering

Hustadvika-politiker Malin Kleppen fra Bud ble håndplukket til å delta i Kvinne på topp-skolering

Malin Kleppen (26) er eneste representant fra Møre og Romsdal i Kvinne på topp-skoleringen til Arbeiderpartiet. Kurset har tent ledergnisten, og partisekretær Kjersti Stenseng kaller henne et stort talent.

Foran Stortinget: Malin Kleppen (26) ble stemt inn i Hustadvika kommunestyre i høst. Kvinne på topp-skoleringen hun har blitt plukket ut til å delta på, har gitt lederambisjonene et kick. Stortinget lokker, men det første målet er å bli ordfører.   Foto: Inger Louise Grude

Nyheter

HUSTADVIKA/OSLO: – Etter denne samlingen tenker jeg at jeg skal se hvor langt jeg kan komme i politikken. Jeg ble skikkelig skrudd på! Jeg ønsker å være en stemme for dem som ikke har muligheten til å rope for seg sjøl, sier Ap-politiker Malin Kleppen (26), som sitter i Hustadvika kommunestyre.