Ekstrapengene betyr ikke billigere ferje

– Vi har mange gode formål å bruke de 70 millioner kronene på. Vi får tenke grundig gjennom hva som er mest fornuftig, sier fylkesordfører Tove-Lise Torve (Ap). Hun kan ikke love at julepengene fra regjeringen blir brukt til å senke takstene på ferjene.

Millionene er kjærkomne: Pål Farstad (V) har vært blant dem som har kjempet for at Møre og Romsdal skulle få pengene til tunnelsikring. Farstad vil ikke forplikte at pengene nå skal brukes til å sette ned ferjetakstene. - Vi må bruke pengene klokt, sier Farstad.  Foto: RICHARD NERGAARD

Nyheter

Lettelsen var stor blant fylkespolitikerne onsdag formiddag da det ble kjent at Møre og Romsdal fylkeskommune får 70,8 millioner kroner fra staten til sikring av tunnelene på fylkesvegene. Men fylkeskommunen står fritt til å avgjøre hvordan pengene skal brukes.