Investor står klar med 140 millioner til reiselivet i Romsdalen

– Romsdalen er en perle som kan utvikles mye mer slik at det skapes arbeidsplasser og verdier. Gondolbanen er én ting, nytt hotell, satsing på turisttog og opplevelsesbåter vil gi Åndalsnes et oppsving, sier Bernt Østhus i investeringsfondet Longship AS. De står klar med 140 millioner kroner.

HAR PENGENE KLAR: Investeringsselskapet Longship AS, med Bernt Østhus og partnerne, er parat til å investere 140 millioner kroner i utviklingsselskapet Romsdalen AS. Første prosjekt er å bygge Romsdalsgondolen til 280 millioner kroner.   Foto: Richard Nergaard

Nyheter

Siden i sommer har det vært snakket om den store investoren som er klar til å bruke mye penger på å utvikle reiselivsnæringa i Romsdalen. Fredag formiddag ble investeringsselskapet Longship AS presentert som denne storinvestoren.