– Dette godtar vi ikke!

Et samlet politisk miljø i Eide reagerer kraftig på forslaget om avvikling av tannklinikken i kommunen. Klinikken har vært uten tannlege siden juli, og stillingen har ikke blitt lyst ut.

SKUFFELSE OG SINNE: Birgit Dyrhaug (Sp, f.v.) mener argumentet om at det er vanskelig å rekruttere søkere til tannlegestillinger ved små klinikker er dårlig, all den tid det ikke har vært gjort et forsøk på å få ny tannlege til Eide. Dyrhaug, Arne Birger Silnes (Ap), Ragnvald Olav Eide (V), Ola Kallmyr (Frp) og Eide-ordfører Egil Strand (H) fotografert foran distriktstannklinikken i Eide.  Foto: Rigmor Sjaastad Hagen

«Argumentasjonen om at de ikke får søkere til tannklinikkene er vanskelig å godta når de ikke en gang har forsøkt»

Birgit Dyrhaug (Sp).
Nyheter

EIDE: – Vi har anslagsvis 450 elever ved skolene i Eide. Skal vi begynne å sende dem til tannlegen i Elnesvågen, må foreldre ta seg fri flere timer fra arbeid. Det vil være svært uheldig. Ikke vil det ha noen samfunnsøkonomisk nytte heller. Nei, dette godtar vi ikke!, sier Ragnvald Olav Eide (V) i Eide kommunestyre.