Spesiell avtale ble inngått på ordførerens kontor i Nesset:

Styringa av kraftfondet ble koplet opp mot stemmegivning i kommunereformen

– Vi ble lovet at vi skulle få det som vi ønsket i forhold til styringa av Kraftfondet dersom vi brøt ut av Ap-gruppa og stemte for Molde i kommunereformen. Nå frykter jeg at de likevel ikke holder ord, sier kommunestyrerepresentant Stein Ivar Bjerkeli (Ap) i Nesset.

VALGTE MOLDE: Flertallet i kommunestyret gikk i 2016 med knepent flertall inn for at Nesset skulle bli en del av en ny kommune sammen med Midsund. Stein Ivar Bjerkeli (Ap) mener det kunne endt annerledes hadde det ikke vært for en spesiell avtalen som ble inngått på ordførerkontoret i Nesset i forkant av kommunestyremøtet.   Foto: Driva

Nyheter

(Driva) Kommunestyret i Nesset skal på torsdagens møte vedta reglement for Kommunedelsutvalget.