Tusen flytebøyer fra Partner-Plast skal sikre Sjøforsvarets hovedbase Haakonsvern

Flytende sikkerhetsgjerde

En flytende sjøbarriere skal sikre Sjøforsvarets base Haakonsvern orlogsstasjon utafor Bergen mot inntrengere. Produktene lages ved Partner Plast på Åndalsnes. Første skipslast med over 500 flytebøyer er på veg.

LEVERER SJØBARRIERER: Fabrikksjef Jan Møllerhaug (t.v.) og adm. direktør Tom Samuelsen ved Partner Plast er stolt over å bli valgt til å levere produktene til sjøbarrieren som skal sikre Sjøforsvarets hovedbase Haakonsvern utafor Bergen.   Foto: RICHARD NERGAARD

Nyheter

ÅNDALSNES: – Dette er den største kontrakten Partner Plast har inngått noensinne. Å komme inn med leveranser til Forsvarsbygg, er et prestisjeoppdrag for oss, sier administrerende direktør Tom Samuelsen i Partner Plast til Romsdals Budstikke.