[FRIHELG]

Supertreneren

«Kontakten mellom trener Alnes og stjernene Karsten Warholm og Amalie Iuel er verdt et studium i seg sjøl. Det er bygd en kultur hvor målet hele vegen er å forbedre seg.»

Radarpar: Karsten Warholm er tydelig på at trener Leif Olav Alnes fra Torvikbukt har vært svært viktig på vegen mot et nytt VM-gull. Her jubler de sammen i Qatar.  Foto: Scanpix

Nyheter

De siste ukene har tusenvis av nordmenn jublet sammen med Karsten Warholm. For Dimna Idrettslag, Ulsteinvik, Møre og Romsdal og hele Norge er dette stort. De er nesten utrolig at Norge har en verdensmester på 400 meter hekk. Derfor gjorde det inntrykk da 23-åringen suste inn til sin andre VM-tittel i Doha mandag kveld. Et godt friidrettsstevne har så mye dramatikk, historie og følelsesutbrudd. Måten Karsten Warholm framstår på før, under og etter et VM-gull rører ved mange. Det er i verdenstoppen, men oppleves likevel som nært.