Markerte verdensdagen for psykisk helse

– Mange eldre er ensomme

Fredag var 20 eldre invitert til lunsj med framtidige helsefagarbeidere fra Fræna vgs. Anne Lise Ukkelberg (84) tror mange eldre sitter mye aleine. – Sjøl er jeg heldig og har mange rundt meg, sier hun.

– LIKE GAMLE I HODET: Jentene på dette bildet mente de var på omtrent samme alder. Anne Lise Ukkelberg (84, f.h.), helsefagarbeiderelevene Gina-Kristin Skjelanger Olsen (17) og Victoria Hestad (17) syntes lunsjen ble et fint møte mellom generasjoner.  Foto: Rigmor Sjaastad Hagen

Nyheter

Duften av fiskesuppe brer seg i basen på Fræna videregående skole. Rundt 20 seniorer sitter i munter prat med 17-18-åringer fra VG2 helsefagarbeiderlinja ved skolen. De eldre har blitt invitert til lunsj i anledning Verdensdagen for psykisk helse, som i år har temaet «Gi tid».