Fengselsbakeriet sysselsetter flere innsatte i Hustad fengsel. Lørdag var de på Matfestivalen for første gang

Den niende utgaven av Matfestivalen trakk folk til Elnesvågen sentrum i strålende septembervær.

BETYR MYE FOR DE INNSATTE: Verksbetjent Lene Karlsvik Brosché og verksmester Vegard Stranden jobber i Hustad fengsel. Fengselsbakeriet gir de innsatte kompetanseheving og arbeidstrening så de stiller sterkere når soningen er over.  Foto: RIGMOR SJAASTAD HAGEN

Nyheter

Til sammen 26 utsalg, de fleste med lokalprodusert mat, var installert i og rundt teltet i Elnesvågen sentrum da den niende Matfestivalen ble arrangert lørdag. Flere var nykommere på festivalen, blant dem Fengselsbakeriet, som stilte med knekkebrød, energibarer, kjeks, frokostblandinger samt trearbeider, keramikk, tekstiler og lærprodukter. Alt laget av innsatte i Hustad fengsel.