Formannskapet i Aukra gir klarsignal, ingen flere utsettelser

– Nå må vi komme i gang

Formannskapet i Aukra tilfører prosjekt kulturhus og basseng ytterligere 13 millioner, slik at den nye rammen nå er på hele 288 millioner kroner. Samtidig er flere bekymret over at kalkylen sprakk totalt.

MUNTERT TROSS KOSTNADSSPREKK: Aukra-ordfører Bernhard Riksfjord i samtale med Jon-Gunnar Gjelberg, som er saksbehandler i de to store byggesakene som nå stor for tur. Bak ser vi rådmann Ingrid Husøy Rimstad.  Foto: Eirik Heen

Nyheter

GOSSEN: – Det er jo ikke en sprekk vi her snakker om, det er skivebom når det blir så voldsomt mye dyrere enn beregnet. Det er en prisøkning som tilsvarer 115 tusen kroner per innbygger i hele kommunen. Høyres forslag er at administrasjonen får tilbake saken og at det lyses ut ny tilbudskonkurranse, sa Ingebjørg Nergaard i debatten om minst 65 millioner kroner mer til kulturhus og basseng.