Fikk oppleve Atlanterhavsvegen før de ble Bergtatt med middag

Etter landing i Molde i 17-tida tok de nordiske toppolitikerne bussen gjennom fjellet rett til Fræna og Eide for å oppleve kystlandskapet i vertens heimtrakter.

Nordisk i Bergtatt: De nordiske statsrådene klar for flåtetur på den spektakulære innsjøen. F.v.: Mattias Tesfaye, Udlændinge- og integrationsminister fra Danmark; Morgan Johansson, Justitie- och migrationsminister fra Sverige; Áslaug Arna Sigurbjörnsdóttir Minister of Justice fra Island; Ilka Salmi, Kanslichef fra Finland; Jøran Kallmyr, Justis- og innvandringsminister.   Foto: Oddbjørn Harnes

Nyheter

EIDE: Justis- og innvandringsminister Jøran Kallmyr (Frp) er onsdag vert for et nordisk ministermøte om flyktningspørsmål i Molde. Før alvoret tar til tok han sine gjester med på busstur langs Hustadvika etterfulgt av middag i Bergtatt Opplevelser på Nås. På deltakerlista er ministre og rådgivere fra Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island, i alt 23 personer.