DNB tar over som bankforbindelse for nye Molde og Vestnes

– Strakk oss langt

Det sier banksjef i DNB Molde, Rune Hoddevik. – Denne avtalen var viktig for oss. Vi går ei spennende tid i møte, sier han.

Samlet til signering: Onsdag klokka 11.30 var det offisielt. DNB overtar som ny bankforbindelse for nye Molde og Vestnes fra 1. januar 2020. F.v.: Økonomisjef ii Molde kommune, Kurt Thrana, bedriftsrådgiver i DNB Molde, Liv Karin Ch Lyslo, administrasjonssjef i Vestnes kommune, Tone Roaldsnes, banksjef i DNB Molde, Rune Hoddevik og rådmann i Molde, Arne Sverre Dahl. 

Nyheter

Molde: Onsdag møtte rådmann i Molde, Arne Sverre Dahl, og administrasjonssjef i Vestnes, Tone Roaldsnes til avtalesignering i DNB Moldes lokaler i Storgata. Banksjef Rune Hoddevik hadde stilte med egen signerings-penn for anledningen.