Etterslep på 8,6 milliarder i Møre og Romsdal på fylkesveger:

100 millioner til fylkesveger som er viktige for eksport

Regjeringen setter av 100 millioner kroner for å ruste opp viktige fylkeskommunale veger i neste års budsjett.

REISER LAND OG STRAND: Statsminister Erna Solberg var innom Ålesund på den to dager lange valgkampturnéen som starta i Nord-Norge og avsluttes i Kristiansand. Fra venstre: stortingsrepresentant Helge Orten, Høyres fylkesordførerkandidat Anders Riise (t.v) og ordførerkandidat i Ålesund kommune Dag Olav Tennfjord i bakgrunnen.   Foto: STAALE WATTØ / Sunnmørsposten

Nyheter

(SMP.NO) Statsminister Erna Solberg (H) og samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) slapp nyheten under et besøk i Bodø på mandag, men pengene kan også komme Vestlandet og Møre og Romsdal til gode, sier statsministeren til Sunnmørsposten tirsdag morgen.