Amir Ghoreshi (31) ville utfordre seg selv – syklet Trollstigen 363 ganger i august!

Syklet Trollstigen 363 ganger i august!

Oslo-gutten Amir Ghoreshi (31) tilbrakte store deler av august i Trollstigen. Han syklet opp (og ned) de berømte svingene ufattelige 363 ganger. Og det var ikke med elsykkel.

(TROLL)STIGENDE FORMKURVE: Amir synes Trollstigen er spektakulær, uansett vær. Han digger turistvegen.   Foto: Per Olav Østigård

Nyheter

Amir Ghoreshi er nå tilbake i Oslo, hvor han jobber som app-utvikler for finn.no. Amir har lagt bak seg en uvirkelig august måned. TV2 omtalte først saken på fredag. Amir har altså syklet Trollstigen 363 (!) ganger på en måned. Ingen har vært i nærheten av et slikt stunt i Trollstigens historie. Han er heller ikke spesielt stiv i beina etter et snitt på nærmere 12 turer opp Trollstigen hver eneste dag i august. Vi intervjuer «svingenes herre» på telefon.