Slik svarer Espeland på Sve sine uttalelser

Daglig leder i Møreaksen AS, Harald Espeland, svarer på Frp-lederens kritikk.

Harald Espeland er daglig leder i Møreaksen AS. Selskapet eies av Møre og Romsdal fylkeskommune (20,2 prosent), Aukra kommune (17,7 prosent), Midsund kommune (17,7 prosent), Molde kommune (7,4 prosent) og øvrige (36,7 prosent). Selskapet har som formål å realisere et fergefritt samband over Romsdalsfjorden, samt gi fastlandsforbindelse til Aukra og Midsund.  Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

«Sprøyt», «skremselspropaganda» og «lavmål» er blant karakteristikkene fylkesleder i Frp, Frank Sve, gir Harald Espelands uttalelser til Romsdals Budstikke om Møreaksen. Sve mener Espeland legger seg på «et lavmål» i debatten rundt fjordkryssingen av Romsdalsfjorden. Espeland mener å ha sitt på det tørre.