Elisabeth Jørgenvåg vil tale Nordmøres sak på fylkestinget

– Få slutt på skeivfordelinga

Elisabeth Jørgenvåg er klar for sin andre periode på fylkestinget. Ferjesamband mellom Aure og Hitra, opprettholding av fødetilbudet i Kristiansund og språknøytralitet i fylkeskommunen er saker som engasjerer.

Stadig på farten: Elisabeth Jørgenvåg med jordmorveska. Hun mener et desentralisert fødetilbud er avgjørende for tryggheten.  Foto: Olav Skjegstad

Fylket revnet da sjukehuset i Kristiansund ble vedtatt nedlagt uten demokratisk kontroll.

Elisabeth Jørgenvåg
Nyheter

TUSTNA: Nordmørslista kom inn på fylkestinget med fire representanter for fire år siden. Indre uro første til sprekk også her, Elisabeth er nå den eneste igjen på lista, de tre andre er uavhengige. Nå vil hun få med seg flere, lørdag starter valgkampen.