– Det vil ramme næringslivet og lokalbefolkninga hvis det skapes usikkerhet om Møreaksen, sier Abid Raja (V)

– Vi holder fast ved Møreaksen

Både Venstres førstekandidat i fylket og stortingspolitikeren er klare: De holder fast på Møreaksen som framtidas løsning for å krysse Romsdalsfjorden.

VALGKAMPSTØTTE: Stortingspolitiker Abid Raja er i regionen for å gi Pål Farstad og lokale partikolleger drahjelp i valgkampen.– Jeg satte stor pris på samarbeidet med Pål på Stortinget. Han snakka om næringslivet og vegene i fylket på inn- og utpust. Han er en patriot som vil levere i alle posisjoner, var Rajas støtteerklæring til fylkestoppen. I Molde møtte de bla a kandidater for Nye Molde Venstre: F.v.: Frits Inge Godø, Kjell Johan Vatne, Raja, Farstad, Frøydis Austigard, og Frode Heimen.  Foto: Marit Heine

Nyheter

MOLDE: Venstre lokalt fikk tirsdag drahjelp i valgkampen av den profilerte stortingspolitikeren Abid Raja. Han og 1.kandidat i fylket, Pål Farstad, besøkte Molde, Aukra, Fræna og Averøy. På Atlanterhavsvegen markerte de Venstres valgkamp- start, med appeller av Raja og Farstad.