Trafikkulykke i 80-sone i Vestnes

Tre biler skal være involvert– vegen igjen åpen ved Gjermundnes.

Ved ulykkesstedet: Slik så det ut før bergingsmannskapet hadde fått fjerna bilene fra vegen ved Gjermundnesåsen.  Foto: Pål Gåseidnes (privat)

Nyheter

Oppdatering: Fem personer er sendt til legevakta etter at tre biler var involvert i en bilulykke ved Germundes i Vestnes kommune. Vegen skal nå være åpna igjen for ferdsel.

Politiet meldte på Twitter klokka 19.05 at tre biler skal være involvert i en trafikkulykke i ei 80-sone ved Gjermundnes i Vestnes kommune.

– Det er i alt fem personer som er involvert i ulykka, men alle skal være ute av biliene og fremstår som oppegående, opplyser politiets operasjonssentral på telefon til Romsdals Budstikke rett etter ulykka.

– Det er beskrevet store materielle skader på bilene, men det ser ut til å ha vært udramatisk for de fem involverte som nå er sendt til legekontret ved Sjøholt, opplyste operasjonsleder klokka 19:40.

Pål Gåseidnes ankom som en av de første bilene etter ulykka. Han ble vitne til det han beskriver som store skader på de involverte bilene.

– Det ser ut til at det hele har begynt med en påkjørsel bakfra, og så har ting utvikla seg derfra. Det er helt utrolig at det ikke ble personskade i ulykka, forteller Gåseidnes.

Politiet bekrefter at de har gjennomført kontroll på de involverte og at de ikke mistenker promillekjøring.