Tove-Lise Torve vil gjøre Møre og Romsdal grønnere. Men hjertebarnet er ungdommen.

– Alle unge skal hjelpes til å fullføre skolen

Alle ungdommene i fylket skal hjelpes til å fullføre videregående opplæring, lover Tove-Lise Torve (Ap). Pengene som brukes til å bekjempe mobbing, skal iallfall ikke spares på hvis hun blir fylkesordfører.

Stiller opp for ungdom: – Det er viktig at alle unge får hjelp til å gjennomføre videregående opplæring. Alle skal oppleve å høre til et fellesskap. Mobbing skal bekjempes, derfor kan vi ikke kutte i pengene vi bruker på tiltak mot mobbing, sier fylkesordførerkandidat Tove-Lise Torve.   Foto: Richard Nergaard

Nyheter

SUNNDALSØRA: Tove-Lise Torve har erfart alle nivå i politikken. Hun har vært ordfører og kommunepolitiker i heimkommunen Sunndal, fylkespolitiker i fire år, stortingsrepresentant i fire år og flittig brukt vara til Stortinget de siste åra. Nå er hun Arbeiderpartiets kandidat til å bli fylkesordfører etter partifellen Jon Aasen.