KrF åpen for samarbeid både til høyre og venstre, men stiller tydelige krav:

– Vi svikter ikke de svakeste

KrFs fylkesordførerkandidat Randi Walderhaug Frisvoll lukker ikke døra for samarbeid med noen. Betingelsen er at ungdom som trenger særskilt hjelp, ikke skal få dårligere tilbud når fylkeskommunen må spare penger.

Slår ring om de svakeste: Når fylkeskommunen skal kutte, skal ikke sparekniven brukes på tilbud til de svakeste gruppene, sier KrFs fylkesordførerkandidat, Randi Walderhaug Frisvoll. Hun vil også opprettholde alle de videregående skolene så lenge ungdom søker seg til dem.  Foto: RICHARD NERGAARD

Nyheter

Randi Walderhaug Frisvoll er blant Kristelig Folkepartis mest rutinerte fylkespolitikere. 16 år har hun bak seg som fylkespolitiker, med næringspolitikk, samferdselspolitikk og nå kulturpolitikk som fagområde. For første gang topper hun KrFs liste til fylkestingsvalget i Møre og Romsdal.