Kamp om de tre beste campingplassene på Varden

Sikret seg og vennene «orkesterplassen»

Trine og Jarle Grønland fra Skien ventet ei natt i Jensgurilia før de dro tidlig opp til Varden. Der sikret de seg orkesterplassen for campere. – Så får vi håpe at vi får se Molde- panoramaet tirsdag!

BYENS RÅESTE CAMPINGUTSIKT: Tre vennepar fra Skien sikret seg orkesterplasse på Varden mandag. Fra venstre Trine og Jarle Grønland, Henning og Linda Aunebakk og Arne og Marianne Krokstrand. Som gleder seg til å forhåpentligvis se Moldepanoramaet tirsdag morgen.   Foto: Eirik Heen

Nyheter

MOLDE: Det var reineste «telemarksbataljonen» på Varden mandag formiddag. Nesten så Skien-avisa Varden også burde vært på saken. Ekteparet Grønland var først ute, og de «reserverte» like godt plass til to vennepar med sin knøttlille Hobby-campingvogn fra 1989.