Sørheim mener kritikken er helt uforståelig

Ingen leverte inn anbud på å drifte distriktsbussene med hydrogen eller bio-drivstoff. Bybussene i Ålesund vil gå på elektrisitet, sier lederen av samferdselsutvalget, Kristin Sørheim.

UTSLIPPSFRIE BUSSER KOMMER: – Jeg har trua på at det kommer utslippsfrie busser som går på hydrogen eller biodrivstoff om ikke mange år. Kritikken fra Miljøpartiet De Grønne er helt uforståelig, sier Kristin Sørheim i samferdselsutvalget.  Foto: RICHARD NERGAARD

Nyheter

– Jeg lurer på om Carl Johansen har lest vedtaket som samferdselsutvalget har gjort og som fylkestinget har gjort? I kontrakten med busselskapet står det at kontrakten kan endres slik at vi i anbudsperioden fram til 2031 kan kreve at bussene går på hydrogen eller biodrivstoff, sier Kristin Sørheim (Sp) til Romsdals Budstikke.