Da Vic nyåpnet på gateplan i Storgata måtte de holde åpent en time lenger enn først planlagt: – Det har vært en kjempesuksess

– Den første uka etter nyåpningen har vært kjempebra. Vi er veldig godt synlige, sier assisterende butikksjef, Christopher Evan Brevik.

NYÅPNING: I litt over ei uke har Vic Molde holdt til i de nye lokalene vest i Storgata i Molde. Assisterende butikksjef Christopher Evan Brevik og Monica Dahle Sylte forteller om gode dager etter åpninga.  Foto: Privat

Nyheter

Torsdag 27. juni åpnet Vic Molde dørene til de nye lokalene vest i Storgata. Butikksjef, Monica Dahle Sylte, forteller om stor suksess åpningsdagen.

– Vi hadde kunder helt til stengetid klokka 19. I utgangspunktet hadde vi planer om å stenge klokka 18, men med handlelystne kunder så holdt vi åpent helt til siste kunde hadde gått hjem. Butikken var godt besøkt gjennom hele dagen, og det var bare godord å høste fra samtlige som tok turen innom, sier hun.

Sylte forteller at det var godt å komme inn i nye lokaler.

– Lokalene er store, lyse og luftge og med god plass. Her kommer vi til å trives, sier hun.

Assisterende butikksjef, Christopher Evan Brevik, forteller at den første uka har vært veldig positiv.

– Spesielt artig var det på onsdag da MSC Meraviglia lå til kai i Molde. Cruise-passasjerene nærmest fosset inn dørene da vi åpnet. Vi er veldig god synlige i de nye lokalene, sier han.


Vic flytter fra Moldetorget ut på gata: – Jeg har tro på Storgata i Molde

– Vi følte det var riktig tid å flytte ut av kjøpesenteret. Det skjer mye på gateplan i Molde for tida.