Norges største forhandlernett med ny forhandler på Hjelset

Samarbeidet mellom SOLID Import AS og Bil og Caravan AS er med på å styrke posisjonen i Møre og Romsdal.
Nyheter

Bobil- og caravanforhandleren på Hjelset vil starte med å selge bobiler og vogner fra kvalitetsmerket LMC, samt vogner fra ERIBA/Hymer. Bil og Caravan Molde AS blir en del av Norges største forhandlernett av bobiler, caravan og tilleggsutstyr.

En del av Norges største forhandlernett

Gjennom samarbeidet med Bil og Caravan Molde, vil SOLID Import ha 3 forhandlere i bobilfylket Møre og Romsdal skriver de i en pressemelding. Bil og Caravan Molde vil bli en del av Norges største forhandlernett bestående av 23 forhandlere fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Alle forhandlere i nettverket tilbyr bobiler, vogner, tilleggsutstyr, service og verkstedtjenester samt finansiering.
 

- Fra før av har vi KROKEN Ålesund og KROKEN Åndalsnes som forhandlere i fylket. Bil og Caravan Molde vil komplettere tilbudet i Møre og Romsdal med merkene fra LMC og Eriba. Gjennom samarbeidet med Bil og Caravan Molde er vi godt representert på Nord-Vestlandet. Jeg er veldig fornøyd med å få med Nils Arne og Magnus Røvik på laget, sier Tor Grüner, daglig leder i SOLID Import AS i pressemeldingen.

LMC er eneste kvalitetsmerke med 12 års tetthetsgaranti

Som eneste aktør i caravanbransjen tilbyr den tyske bobil- og vognprodusenten LMC - hele 12 års tetthetsgaranti for alle sine produkter. LMCs unike komposittmaterialer erstatter tradisjonelt treverk, og nye produksjonsmetoder bidrar til vanntetthet, stabilitet og lavere vekt.

- Vi ser virkelig frem til å selge både bobiler og vogner fra LMC, samt vogner fra Eriba. Dette er kvalitetsprodukter og det er noe vi er opptatt av. I tillegg ser vi frem til å bli en del av Norges største forhandlernett, sier Nils Arne Røvik, daglig leder i Bil og Caravan Molde.

Oppstart juni 2019

Bil og Caravan Molde starter umiddelbart med å selge kvalitetsmerkene LMC og Eriba.

- Vi har allerede fått vår første LMC vogn og vil om kort tid få et bredt utvalg vogner og biler i utstillingen, sier Røvik.