Samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) møtte lokale bedrifter for å lytte – taus om bompenger i Bypakke Molde

Advarer mot å blåse opp bypakkene

Samferdselsminister Jon Georg Dale ville ikke svare på om Bypakke Molde bør finansieres med bompenger. Onsdag møtte han lokalt næringsliv for innspill.

Ministerbesøk: Ingebjørg Klausen (R & M Ship Interior), Richard Myhre (Axtech), Marianne Gjerde (Arvid Gjerde), Hallvard Pettersen (Brunvoll), Gunn Anne Lyngstad (Lanullva), Oscar Hovde Berntsen (Nofence), Odd Kåre Amundsgård (Kleive betongbygg) og Per Arne Rindarøy (Aukra Maritime) møtte samferdselsminister Jon Georg Dale onsdag. 

Nyheter

Åtte lokale bedrifter møtte samferdselsministeren onsdag. De fikk hver fem minutt på å si hva de mener kan gjøre deres hverdag som bedrift enklere. Og sjøl om det ikke handlet mest om veg, kom ikke samferdselsministeren utenom vegspørsmål i Molde. Daglig leder i Aukra Maritime, Per Arne Rindarøy, var én av dem som kom med vegbygging-skryt til Dale.