Ny salgssjef i Book Molde

Ingvar Hals (49) er ansatt som salgssjef i Book Molde.

Ingvar Hals (t.v.) sammen med hotellsjefene i Molde; Terje Hatlen-Stokke (fra høyre. Adm.dir Classic Norway), Henriette Kitel, (dir. Thon Hotel Moldefjord), Vanja Braute, (dir. Scandic Alexandra og Scandic Seilet)  Foto: Book Molde

Nyheter

Han jobber i dag i Saltdalshytta med salgsansvar for Møre og Romsdal.

Styreleder i Book Molde Terje Hatlen- Stokke gleder seg over å få Hals med på laget.

Hatlen-Stokke trekker spesielt frem Hals sin brede erfaring fra salg og relasjonsbygging, bla fra sportsbransjen, legemiddelindustrien og reiselivsnæringen. 

– Vi har fått Ingvar Hals varmt anbefalt fra aktører innen reiselivsnæringen og har store forventinger fremover, sier han i en pressemelding.

Hals skal sammen med hotell- og øvrig reiselivsnæring få flere til å legge sine arrangementer, event, møter og kongresser til Molde. 

Hals ser frem til å starte jobben og sier han synes det fremstår som en drøm å få være med å selge Molde og omegn til kurs- og konferanseaktører.

– Det har den siste tiden skjedd mye reiselivsmessig i regionen sier Hals, og trekker bla frem Atlanterhavsveien og Trollstigen som stadig er på internasjonale ti på topp steder som du må besøke, og nå nylig Trollkirka som er på kommet på liste over "24 av verdens mest uvanlige landskap".

Hals  tiltrer stilingen 1. oktober og vil videreføre arbeidet som tidligere salgssjef startet høsten 2018 med utadrettet virksomhet, ambassadørkorps, og visningsturer.