Bunadsgeriljaen kuppet styremøtet med appell. Direktøren kommer med forslag om fødeavdelingene i 2020

Ett års pause før fødeavgjørelsen

En sammenslåing av fødeavdelingene i Molde og Kristiansund skjer ikke i år. Først våren 2020 vil direktør Nils Kvernmo legge fram forslag om når tid og hvordan fødeavdelingene skal slås sammen. Sammenslåing kan trolig skje fra 2021.

Overrumplet styret: Bunadsgeriljaens leder, Anja Cecilie Storvik, tok ordet midt under behandlingen av saka om sammenslåing av fødeavdelingene. Kommunikasjonsdirektør Trine Kvalheim forsøke å avbryte Storviks appell til styret. Etterpå sang Bunadsgeriljaen «Å, jenter, vi må heve våre stemmer skal vi høres».   Foto: RICHARD NERGAARD

Nyheter

ÅLESUND:  Styremøtet i Helse Møre og Romsdal tok en uvant vending da saka om fødetilbudet var til behandling tidlig onsdag middag. Etter at konstituert direktør Nils Kvernmo hadde bedt styret om å få komme tilbake med et forslag om hvordan og når tid fødeavdelingene bør slås sammen, våren 2020.