Tiltalt fotballspiller møtte ikke - anken utsatt enda en gang

Den fornærmede kvinna fortviler over et liv på vent

– Jeg blir stående på stedet hvil uten å få noen konklusjon. Samtidig har jeg sittet og sett på hvordan folk rundt tiltalte – hvordan alt blir tilrettelagt for ham. Jeg føler at jeg tar straffa for noe han skulle kjent på.

DOMMERNE: Lagdommerne Kari Lynne (t.h.) og Kjersti Risem-Johansen fra Frostating lagmannsrett besluttet å gjennomføre to rettslige avhør til tross for at ankesaka ble utsatt. Onsdag lyttet de til den fornærmede kvinnas forklaring, torsdag skal et nøkkelvitne avhøres.   Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

Etter at den fornærmede kvinna hadde forklart seg om hendelsesforløpet (se litt lenger ned i saka), sa bistandsadvokat Sidsel Katralen at «du har noe på hjerte du vil formidle til retten og til pressa?»