Spleiselaget for Hjertøyruta fortsetter i minst to år til

Trenger et Hjertøya-rush

Spleiselaget for Hjertøyruta fortsetter i minst to sesonger til. Men det er smått usikkert hvor lenge «båten bærer» etter det. Uansett: Første avgang er søndag 16. juni!

Hjertelig engasjement: Spleiselaget som berger Hjertøyruta. Her er de fleste aktørene representert. F.v.: John Inge Åndal (Bunnpris), Bente Myrstad (Angvik), Kolbjørn Heggdal (Sp. Møre), Karin Norli (Sp. 1 SMN), David Berg Tuddenham (Romsdalsmuseet), Harald Fredly (Reklameservice), Mette Sæter (Classic N), Maria Gulla (Istad), Torunn Dyrkorn (Visit Nordvest), Gro Waldeland (Fjord Fiesta) og Terje Hatlen-Stokke (Classic N).  Foto: Eirik Heen

Nyheter

Det er slett ingen selvfølge at andre enn båteiere kan kan komme seg til og fra øyperlen Hjertøya. Det er kun takket være et spleiselag som er administrert av Classic Norway. Fredag møttes velgjørne på Molde Fjordstuer for å se på status og diskutere vegen videre.