Reagerer på Ap-kollega som kritiserer Støre for å stå ved sjukehusframdrift

Ap-ordføreren forundra over utspill fra partifelle i Kristiansund

– Det er greit å være uenig i vedtaket om fellessjukehus på Hjelset. Men en eller annen gang må man bare si at «slik ble det».

FORUNDERLIG: – Det ville være svært bemerkelsesverdig og forunderlig om lederen i landets største parti skulle mene noe annet om bygginga av fellessjukehuset enn det Støre gjør, når alle demokratiske vedtak er gjort, og prosessen er behandla i rettsvesenet, sier Aukra-ordfører Bernhard Riksfjord. Bildet er tatt tidligere.   Foto: BJØRN BRUNVOLL

Nyheter

Det sier Bernhard Riksfjord, Ap-ordfører i Aukra. Ytringa kommer etter at valgkamplederen for partifellene i Kristiansund, Arne Grødahl, refset partileder Jonas Gahr Støre fordi Støre støtter framdrifta for akuttsjukehuset.