– Netthetsen svekker ytringsfriheten

– Jeg vet mange som ikke orker å gå inn i politikken, eller tør å ytre meninger, fordi de er redde for hva som vil møte dem. Jeg har til og med stor forståelse for det. Dette truer demokratiet, sier Toril Melheim Strand i Nesset Ap.

Har stått i debatten: – Det har blitt lettere for folk å ytre sine meninger, og det er bra på mange måter. Men vi må være rause og ha respekt for andre meninger enn de vi sjøl har. Det er ingen som sitter på en sannhet. Jeg har lært at til mindre du vet om en sak, jo lettere er det å være skråsikker, sier Toril Melheim Strand i Nesset Ap.   Foto: Oddbjørn Harnes

Nyheter

Statsminister Erna Solberg (H) åpnet Netthat-Rusken og uttalte at det norske samfunnet er kommet til et vippepunkt der mange ikke orker å delta i nettdebatten på grunn av hets og sjikane.