Gjemnes sjukeheim har fravær på bare 2,9 prosent l Flere tiltak har gitt effekt

På landsbunnen i sjukefravær

Sjukefraværet blant de ansatte på Gjemnes sjukeheim var i april helt nede i 2,9 prosent. Det er trolig blant det laveste fraværet i landet i denne sektoren.

Godt humør og lavt fravær: Vi møtte denne gjengen utenfor Gjemnes sjukeheim lørdag. Fra venstre: Roy Hoem, Ida-Malene Hyllnes, Eva Ulset, Siv Larsen, Sondre Silseth og Målfrid Håseth Aspås. Foto: Eirik Heen  Foto: Eirik Heen

Nyheter

BATNFJORDSØRA: Stemningen er meget god i varmen utenfor Gjemnes sjukeheim denne lørdag ettermiddagen. Dette er en arbeidsplass folk trives på. I tillegg kan enhetsleder Eva Ulset presentere et fantastisk lavt prosenttall for sjukefraværet i april. 2,9 prosent! Og det beste er at dette ikke er et enkeltstående lykketreff, det er en langvarig trend. Og det ligger en bevisst strategi og godt lagarbeid bak.