AH Byggspesialisten.no med storsatsing i vakre Kobbevika på Eidskrem

– Vi ser for oss opp mot 60 boenheter her

Den lokale utbyggeren Byggspesialisten.no, eid av A. Hammerø AS, er nå klar for oppstart av det nye byggefeltet Kobbevika på Eidskrem. Her ute kan man definitivt ikke klage på utsikten!

STRØKEN UTSIKT I KOBBEVIKA: Tor Martin Janbu og Gro Helen Rødal fra Byggspesialisten.no er nå klar for å sette i gang salget i byggefeltet Kobbevika på Eidskrem. Her blir det opp mot 60 boenheter.  Foto: Eirik Heen

Her ute i «Bernhard-land» er det for eksempel ikke eiendomsskatt.

Nyheter

Det er litt av et område som nå klargjøres til å bli et helt nytt boligfelt. Ikke langt fra strandsonen og med panoramautsikt mot Otrøya, øyene og havet. Utbygger har planlagt opp mot 60 boenheter, fordelt på eneboliger, tomannsboliger, firemannsboliger og ei lavblokk helt sør i feltet. Mye arbeid er allerede utført på feltet, blant annet har man ryddet store areal for skog.