Det foreldreløse føllet på Farstad har flyttet ut fra kjøkkenet

Atla har fått ny «mor»

Det var kjærlighet ved første stikk for hoppa Violla som forelsket seg i føllet Atla etter hormonbehandling.

ADOPTERT: Violla og Atla har funnet tonen. Atla er iført islandsgenseren til Monikas ektemann. – Jeg fant den nederst i skuffa hans, så jeg tror ikke han vil savne den, sier Monika, som fant fram genseren slik at Atla skulle holde varmen i stallen.   Foto: Privat

Nyheter

FARSTAD: Tirsdag fortalte Romsdals Budstikke historien om Monika Havnes og føllet Atla som mistet mora under fødselen. Da vår plutselig ble til vinter, var det for kaldt ute i stallen for Atla som hadde vært svært sjuk. Da bestemte matmor Monika seg for å ta føllet inn i huset, og laget en provisorisk bås til henne på kjøkkenet.