Grand Hotel Bellevue på Åndalsnes

Fjerner hvit vegg og hvite duker

Grand Hotel Bellevue på Åndalsnes bygger ny restaurantdel med en vri på «utsikten». – Både fjellturister og lokale skal føle seg velkomne, sier daglig leder, Ola Elias Åndal.

NY RESTAURANTDEL: Daglig leder ved Grand Hotel Bellevue, Ola Elias Åndal, på terassen som nå bygges inn og blir en ny restaurantdel med lun og røffere stil. Veggen bak skal folieres med et stort fjellfotografi av Matti Bernitz for så å lyssettes.  Foto: RAGNHILD BAKKE

Nyheter

– Hovedgrunnen til at vi bygger en ny restaurant er at vi ønsker å ha en fast ala carte restaurant med en annen stil enn selve hotellet. Vi ønsker en annen og røffere stil enn de hvite dukene og at alle skal føle seg velkomne sjøl om de ikke kommer i fine klær. Vi ser også at fjellturister – som vi har flere og flere av om sommeren – ikke har lyst til å sette seg ned ved bord med hvite duker etter turen, forteller Åndal, som nå får 60 sitteplasser i en ny restaurant. Den «gamle» restauranten med 120 sitteplasser blir framover i utgangspunktet bare frokostsal.