Lanullva lanserer strikkesamarbeid med ung gründer fra Molde

Cathrine Valgermo er et hett navn i strikke-miljøet, og lever av å selge egne oppskrifter. Nå har Lanullva fattet interesse for den unge gründeren fra Molde.

LANSRER NYTT SAMARBEID: Strikke-gründer Cathrine Valgermo, designer hos Lanullva, Gunhild Eide Grøtta og daglig leder hos Lanullva Gunn Anne Vinje Lyngstad lanserer Lanullvas første samarbeidsprosjekt med en privat aktør. Samarbeidet dreier seg om strikkepakker med originale oppskrifter, designet av Valgermo, og eget Lanullva garn i ulike farger. – Nå blir det mulig å strikke sine egne Lanullva-produkt heime, sier Lyngstad.  Foto: Pernille Huseby

Nyheter

Lyngstad/Molde: Om man klikket seg inn på Rbnett 15. september 2017 kunne man lese om Cathrine Valgermo som lever etter egen oppskrift. Den da 24 år gamle Cathrine hadde sluttet i jobben som daglig leder på Ark Roseby for å satse fullt og helt som gründer, gjennom instagramkontoen «My knits and me.»