For Sara (17) ble Romsdal videregående skole starten på reisa mot å finne seg sjøl

Da Sara Fredvig-Erichsen gikk på ungdomsskolen, var hun sjenert og innadvendt. Men på videregående startet hennes reise for å finne seg sjøl.

Reiselysten: For Sara Fredvig-Erichsen er reiselivsbransjen midt i blinken, og til høsten venter lærlingeplass på Hurtigruten, noe hun ser fram til. – Det er en flott mulighet til å se Norge, samtidig som man får treffe folk fra store deler av verden, sier hun.  

Nyheter

MOLDE: Hun har bestandig vært glad i å danse. Være i bevegelse. For Sara Fredvig-Erichsen var det aldri aktuelt å sitte i ro på et kontor. Da ungdomsskolen var over og hun skulle søke seg til videregående skole, sto det mellom to valg: Musikk, dans og drama i Ålesund eller Service og samferdsel med reiseliv på Romsdal. For hun har bestandig vært glad i å reise også. Sara kommer opprinnelig fra Vistdalen, og har ei stor slekt spredt over hele Norge. Gjennom hele oppveksten reiste hun på kryss og tvers for å besøke dem. Derfor er det ikke tilfeldig at hun nå har signert lærlingekontrakt med Hurtigruten.