Turistsatsing vakte begeistring i Rauma kommunestyre

Kan gi 43 nye jobber

Lykkes Rauma i å selge opplevelsesturer langs Romsdalseggen, kan det gi minst 43 nye arbeidsplasser i reiselivsnæringa.

Noen må leie, bygge og holde ved like infrastrukturen for stien over Romsdalseggen.

Anita Vik Buckley
Nyheter

RAUMA: Det er ventet at antall besøkende som vil gå Romsdalseggen og utvalgte stier i tilknytning til eggen, kommer til å øke fra cirka 25.000 besøkende i fjor til oppimot 150.000 besøkende i løpet av de neste fem åra. Hva vil reiselivskommunen sitte igjen med dersom strømmen av turister øker kraftig de kommende åra? Daglig leder Anita Vik Buckley i Norsk Tindesenter la tirsdag fram tall for politikerne i kommunestyret som forteller hvor mye man planlegger å investere i Romsdalseggen som opplevelsesprodukt.