Feil farge ga feil svar

To kart med forskjellig bruk av farge forvirret tingretten om en veg inn til Rauma helsehus, mener Rauma kommune. – Vegen til hovedinngangen av helsehuset er ingen bilveg, men tillater begrenset kjøring av drosjer som skal slippe av eller ta på pasienter, sa advokat Henning Harborg i lagmannsretten.

KJØRING FORBUDT ELLER TILLATT? Rauma kommunes advokat Henning Harborg mener kommunens reguleringsplan tillater begrenset bilkjøring av taxi fram til hovedinngangen på helsehuset på Åndalsnes. – Området skulle ikke være bilfritt, men bilkjøringa skulle begrenses, sa advokat Harborg.  Foto: RICHARD NERGAARD

Nyheter

Hadde Rauma kommune i forslaget til reguleringsplan for Stokkekaia satt foten ned for all bilkjøring inn til hovedinngangen for Rauma helsehus, slik entreprenøren Hent AS hadde planlagt huset? Nei, mener kommunens advokat Henning Harborg.